Egyre több ilyen kenyér van Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
Az ágazatra rálátó szakértők szerint további áremelkedések várhatóak a lisztek és a pékáruk frontján.
Ez nagyon fog fájni a magyar vásárlóknak.
Hol lesz ennek a vége?
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Meddig tarthat még az áremelkedés?
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
A döntőben 15 kenyeret kóstolt meg a zsűri.
Több tényező együttes hatása áll az áremelkedés mögött.
Sok terméket áron alul értékesítenek a sütőipari cégek.
A cél, hogy javuljon a pékek helyzete.
A szövetség szerint a hatóságok mindent tudnak. A Nébih másként látja az ügyet.
A magyar sütőipari cégeknek más a véleménye.
Támogatásokat és áfacsökkentést sürgetnek.
Kiemelten fontos, hogy a magyar mezőgazdaság alkalmazkodni tudjon az éghajlatváltozás jelentette kihívásokhoz.
Megjelent az adminisztrációcsökkentéssel összefüggő kormányrendelet tervezete, amit lehet véleményezni.
El fog válni egymástól az új és a tavalyi alma értékesítése Lengyelországban a nagybani piacokon.
Németországban később kezdődött az import, Olaszországból érkező hagyma szezonja.
A német javaslat várhatóan feszültséget kelt Németország és az EU déli és keleti, szegényebb tagállamai között.