Taroltak ezek a magyar pálinkák Közép-Európa egyik legnagyobb versenyén
A hétvégén tartották a Destillata Pramierung díjkiosztóját az olaszországi Bolzanoban.
A hétvégén tartották a Destillata Pramierung díjkiosztóját az olaszországi Bolzanoban.
Terítéken a világ tömény italai a pálinkától a konyakon át a grappáig és a keserűkig.
Elkészült a hetes lista.
Likőrkészítési bemutatót tartanak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsoroz...
Elkészült a keserű likőrök szupermenta rangsora, ugyanis keserű likőröket vizsgáltak a Szupermenta programban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hiva...
Folytatódik a NAK "Tanuljunk együtt!" programsorozata.
Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica a 2025-ös Oszakai Világkiállítás Magyar Pavilonjában.
A jövőben antioxidánsként is felhasználható lesz a nátrium-aszkorbát sok élelmiszerben.
Nagyszabású fejlesztés kezdődött Somogy megyében a Boronka-melléki Tájvédelmi Körzetben.
Várhatóan alacsony árszintről indul az új sárgarépa szezonja a lengyel nagybani piacokon.
A film kiemelt hangsúlyt fektet a borturizmusra, és segít a külföldi nézőknek a magyar bornevek helyes kiejtésében is.