Együttműködés az élelmiszerbiztonság fejlesztéséért
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal. Fontos cél a közös kutatá...
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal. Fontos cél a közös kutatá...
Magas tápértékű biohaltakarmányt lehet előállítani a Balatonban tömegesen jelen lévő inváziós kagylófajokból állapították meg az Eötvös Loránd Kutatás...
Hét közös kutatás-fejlesztési projekt elindításáról döntött a Magyar-Thai Mezőgazdasági Munkacsoport hatodik ülése Thaiföldön. A Bognár Lajos helyette...
A tudomány mai állása alapján a töméses módszeren kívül nincs más elfogadott technológia a hízott liba- és kacsamáj előállítására. A kutatási projekt...
A fejést végzõ dolgozó szerepeA kutatók véleményeTöbb kutató az állománytej alacsonyabb sejtszámát tapasztalta azokban a tehenészetekben, ahol képzett...
Az áprilisi fagyok a szabadföldi szamócát károsították, ugyanakkor a fóliasátor alatti állományok nem sérültek hazánkban.
Az elmúlt évek agrárpolitikájának egyik kiemelt célja az ökológiai gazdálkodás és az agrár-környezetgazdálkodási (AKG) rendszerek erősítése.
Mindenkinek érdemes kihasználnia a KAP Stratégiai Terv nyújtotta beruházási, finanszírozási lehetőségeket.
A biogazdálkodás nem csupán trend, hanem válasz a klímaváltozás és a környezeti válság kihívásaira.
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki több megyére is szerdára Magyarországon zivatar és felhőszakadás veszélye miatt.