Egyre több ilyen kenyér van Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
Tizenegyedik alkalommal rendezte meg Kenyérversenyét a Pékszövetség.
Rengeteg kenyeret fogyasztanak a magyarok hetente.
Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható és többfelé kell záporok, zivatarok kialakulására számítani, melyeket felhőszakadás, jégeső is kísérhet
A szakember szerint az agrár- és az élelmiszerban a kapacitásnövelő beruházások a második félévben, vagy inkább jövőre indulhatnak be.
Csaknem megegyezik az európai almakészletek szintje az előző évivel, de az olasz, francia és spanyol raktárakban a tavalyinál több gyümölcs vár még értékesítésre.
Folytatódik a változékony, záporos-zivataros időjárás a jövő héten, a hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül lesz.
Átadták a Brillante-2024 Nemzetközi Párlatverseny díjait a Gyulai Pálinkafesztiválon.