Egyre népszerűbbek itthon a prémium sörök
Egyre népszerűbbek itthon a prémium sörök, jelentős kínálati változást hozott ugyanis a kereskedelmi törvény, a vendéglátóhelyek és a multik között id...
Egyre népszerűbbek itthon a prémium sörök, jelentős kínálati változást hozott ugyanis a kereskedelmi törvény, a vendéglátóhelyek és a multik között id...
A sörágazat dinamikus fejlődésének fenntartása mellett a kormány törekszik a minőségi sörök piacának élénkítésére és a kézműves sörök szegmensének szé...
Bár a dráguló berendezések és a rohamosan fejlődő technológia miatt ma már 150-200 millió forint elindítani egy kisüzemi sörfőzdét, egyre többen próbá...
A gazdasági haszonállatok takarmányozásánál a gazdaságos termelési igény kielégítése nagy energia tartalmú, fehérjéket megfelelõ mennyiségben és minõs...
A liszt, a kenyér és más pékáruk is egyre drágábbak a magyar boltokban, és nem tudni, meddig tarthat az áremelkedés.
A kisüzemi sörfőzdék lehetnek a sörkultúra megújításának motorjai Magyarországon.
Ezek a károsítók elleni védekezésre kell most fokozottan odafigyelniük a magyar termelőnek.
Kezdődik az őzek párzási időszaka, ilyenkor jóformán bárhol felbukkanhatnak az országban.
Durva visszaesést hozna az agrártámogatások a Bizottság javaslata Petőházi Tamás szerint.