Hagyomány vagy innováció – mi jellemzi jobban a hazai agráriumot?
Az agrárszektor fogékony az innovációra és a digitális fejlesztésre, ugyanakkor az alkalmazásban inkább az óvatos szemlélet jellemzi a gazdákat – közö...
Az agrárszektor fogékony az innovációra és a digitális fejlesztésre, ugyanakkor az alkalmazásban inkább az óvatos szemlélet jellemzi a gazdákat – közö...
A VINO GUSTO MOGYORÓKRÉM Nagykereskedelmi Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (VÁLL...
Budapest, 2015. június 17. – „Jelentős változásokra kell számítani az utolsó uniós támogatási ciklusban, amelynek nyertesei a hazai kis- és középválla...
Budapest, 2015. június 11., csütörtök (MTI) - Stratégiai megállapodást kötött az agrár kutatás-fejlesztési (K+F) eredmények széleskörű elterjesztésére...
Az állattartó telepeken keletkezõ igen nagy mennyiségû és környezetterhelõ trágyák, illetve az egyéb felszaporodó mezõgazdasági hulladékok jelenlegi s...
A komposztot már a rómaiak is ismerték.
1. A komposztok kedvezõ hatása a talajokra A komposztálás során a szerves anyagok mikroorganizmusok segítségével stabilizálódnak Ennek a folyamatnak...
Az Olivia KFT. 1991-ben jött létre a svájci Delimpex AG leányvállalataként. A cég fõ profilja a nyúlhús termelés. A növekvõ piaci igények kielégítésér...
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az Árfigyelő rendszer legolcsóbb élelmiszereit ellenőrizte.
Nagy a nyomás a hazai agráriumon, a magas infláció ugyanis a beszerzési és eladási árakba egyaránt beépült.
Elszaporodtak, és szinte egymást érik az út menti szamócaárusok a korán indult szezonban Magyarországon.
Nagy lesz a kontraszt pénteken Magyarországon, délnyugaton csak 15, északkeleten 27 fok lesz.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.