Leteszteltük: ilyen valójában az űrkaja, amit Kapu Tibor is fogyasztott
A Cashtag mai műsorából kiderül, hogy az űrhajósok esznek-e finomabb ételeket vagy a túlélő üzemmódban élő egyetemisták?
A Cashtag mai műsorából kiderül, hogy az űrhajósok esznek-e finomabb ételeket vagy a túlélő üzemmódban élő egyetemisták?
Hollandia az Európai Unióban elsőként engedélyezte a laboratóriumban növesztett húsok kóstolását a fogyasztók számára.
Biztonságosak a magyar boltokban kapható burgonyák? Tesztelték a Nébih szakemberei a termékeket.
A magyar borok egyedisége lenyűgözte a litván borszakértőket.
Elképesztően sikeresek a magyar borok a külföldi piacokon.
Kóstold körbe a Balatont!
Ennek a fele sem tréfa.
A magyar meggy népszerűsítésére ingyenes kóstoltatási akciót tart a jövő héten keddtől csütörtökig a Fruitmarketing Kft. a Balaton déli partján és Bác...
Meggyosztást rendeznek 20 vidéki városban.
A népszerű eseményen luxuséttermek különlegességeit kóstolhatják a szerencsések
Március 7-ig nevezhetnek a pálinkaházak a Pálinka Ország kóstolóra, a megmérettetés eredményeként május elejére létrejöhet a pálinkakiválóságok könyve...

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.