Már szüretelik a kékoportót Villányban
A szokásosnál öt-hat nappal korábban kezdték Villányban a kékoportó szüretelését, ebből készítik a borvidék sajátosságának számító portugieser borokat...
A szokásosnál öt-hat nappal korábban kezdték Villányban a kékoportó szüretelését, ebből készítik a borvidék sajátosságának számító portugieser borokat...
Villányban a meleg időjárás miatt a szokásosnál öt nappal korábban kezdték meg a borvidék sajátosságaként ismert portugieser vörösborfajtáját adó kéko...

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) kiadta legfrissebb jelentését az élelmiszer-alapanyagok világpiaci mutatójáról.
Argentína pisztáciatermesztése robbanásszerű növekedésnek indult, az ültetvények területe az elmúlt öt évben ötszörösére nőtt.
Csütörtökön kora este eredt el az eső, szépen, csendben öntözte a Nyugat-Dunántúlt.
Mostanra mindenki számára bebizonyosodott, hogy már nem működnek azok a módszerek, amiket 10-20 éve alkalmaztak a gazdák.
Az Európai Unió előzetes megállapodást kötött a génszerkesztett növények szabályozásáról.