Kiderült miből lesz a legjobb lekvár, befőtt és ivólé
Idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető feldolgozott gyümölcsök érzékszervi bírálata a NAIK Gyümölcs- és Dísznövénytermesztési Kutatóinté...
Idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető feldolgozott gyümölcsök érzékszervi bírálata a NAIK Gyümölcs- és Dísznövénytermesztési Kutatóinté...
Akár 600 hektárral is bővülhet a hazai ipari sárgarépa termőterület egy új, répalé gyártásra szánt feldolgozóüzemnek köszönhetően. Ezzel 2025-re elérh...
A 220 éves keszthelyi Georgikon Európa legpatinásabb agrár-felsőoktatási intézménye. A Pannon Egyetem Georgikon Karának Növényvédelmi Intézete az elmú...
A magyar gyerekek kapják meg azt az almát és a belőle készült ivóleveket, amit a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vásárol fel a jövőben a gazdáktól -...
Napos, száraz időjárás várható a jövő hét első felében Magyarországon, közel 30 fok is lehet.
Eljött a büdösbogarak ideje, hamarosan tele lehet velük minden, de ne essünk kétségbe, lehet ellenük védekezni.
A csíráztatott magvaknak és az azokból készült termékeknek fontos élettani jelentősége van.
Óriási lehetőségek vannak a gluténmentes élelmiszerekben, csak komoly fejlesztést igényelnek.
A horgászegyesületek nemcsak a tagjaik, de a helyi közösségek számára is kiemelt fontossággal bírnak.