A biztonságos élelmiszer-előállítást segíti a NAK új kiadványa
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az nehezedõ gazdasági helyzet folytán egyre élesebben vetõdik fel az a kérdés, hogy egyes szabványok alkalmazása, illetve ezek alapján különféle irány...
A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) stratégiák nagyon jól alkalmazhatók az istállóban is, amikor szeretnénk azonosítani azokat a helyeke...
A HACCP élelmiszer biztonsági rendszerek kiépítése során szerzett tanácsadói tapasztalataink szerint az érintett vállalkozások jelentõs részében - füg...
A Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (a továbbiakban: HACCP) egy olyan tudományosan megalapozott rendszer, mely az élelmiszerek...

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.