Új imázsfilm készült a magyar borról: a nemzetközi piacoknak szól az üzenete
A film kiemelt hangsúlyt fektet a borturizmusra, és segít a külföldi nézőknek a magyar bornevek helyes kiejtésében is.
A film kiemelt hangsúlyt fektet a borturizmusra, és segít a külföldi nézőknek a magyar bornevek helyes kiejtésében is.
Több magyar pezsgőt is arany- és ezüstéremmel díjaztak az idei versenyen Londonban.
Az Agárdi Pálinkafőzde öt új termékkel bővíti kínálatát, amelyek október 1-től elérhetők.
Több magyar pezsgőt is arany- és ezüstéremmel díjaztak a 2023-as Pezsgő Világbajnokságon.
Majdnem elpusztult a szőlészet a tavalyi aszályban: idén is izgulnak a termésért a tokaji borászatnál
Hogyan hat a klímaváltozás a Tokaji borvidékre, és annak leghíresebb borára, az aszúra?
A Chifu Wine március elején egy több mint 10 ezer palackos konténert indított Mádról Tajvanra.
Botritisz nélkül nincs aszú, de a klímaváltozás komoly átalakulásokat hozhat a világörökségi borvidéken.
Több magyar tétel is arany- vagy ezüstérmet nyert az idei Pezsgő Világbajnokságon.
Először rendezték meg két helyszínen a Furmint February-t a briteknél.
A sikeres borexporthoz nem elég a jó bor.
A mádi pincészet bora zsinórban másodszor nyert így a japán Sakura díjátadón.
Harmadik alkalommal rendezték meg a Furmint February eseményt.
A leszüretelt szőlő minőségére, egészségére nem lehet panasz.
A bianca és a furmint lehetnek a zöldszüretben leginkább érintett fajták.
Remekelt a 2019-es évjárat a XIX. Országos Syngenta Borversenyen.
Egyeduralkodók vagyunk furmintban.
Taroltak a tokaji pezsgők.

A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.