2018. szeptember 24. 15:01
Miből készülnek ételeink?
Új élelmiszerekről és komponensekről, valamint innovatív technológiákról tanácskoznak az Európai Unió táplálkozástudományi szakemberei a Debreceni Egy...
Új élelmiszerekről és komponensekről, valamint innovatív technológiákról tanácskoznak az Európai Unió táplálkozástudományi szakemberei a Debreceni Egy...
Vegyszerek nélkül, csalogató hatású illatanyagokkal veszik fel a küzdelmet a HUN-REN ATK kutatói a tujákat pusztító kártevőkkel szemben.
Júniusban Mezőfalván újra megrendezésre kerül a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow.
Továbbra is nyomás alatt van a vöröshagyma ára az osztrák nagybani piacokon, és sok a gyorsan eladandó, nehezen tárolható készlet.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A mosómedve hiába cuki, egy idegenhonos faj, amely természeti és gazdasági károkat okoz.