Kimerülőben a hazai fagyasztott csemegekukorica készletek
A fagyasztott csemegekukorica ára 30 százalékkal nőtt az előző évihez képest, mivel tavalyi Listeria-járvány Európában megemelte a keresletet a prémiu...
A fagyasztott csemegekukorica ára 30 százalékkal nőtt az előző évihez képest, mivel tavalyi Listeria-járvány Európában megemelte a keresletet a prémiu...
Magyarországon a szennyezett gyorsfagyasztott zöldségtermékek megbetegedést nem okoztak. Még az sem ismert, hogy összesen mennyi terméket kellett viss...
Fagyasztott zöldségek és zöldségkeverékek visszahívását rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a Listeria monocytogenes baktérium egy...
Nagy lehetőségek rejlenek a zöldborsótermesztésben Magyarországon – írja a Magyar Idők keddi számában. A konzervipari felhasználásra szánt hüvelyes ir...
Körülbelül 150-200 hektáron folyik a spenót nagyüzemi körülmények közötti termelése, emellett viszont elsősorban a helyi piacok és kiskertek növényévé...
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közleményben hívta fel a fogyasztók, a közétkeztetők és a vendéglátók figyelmét, hogy az Európai U...
Lényegesen több mezőgazdasági és élelmiszeripari terméket exportált hazánk az év első nyolc hónapjában, mint a múlt év azonos időszakában – derül ki a...
Idén sem számítanak emelkedésre a szakemberek a főként exportpiacokon értékesített, feldolgozóipari cégek által hasznosított csemegekukorica, zöldbors...
Óriási lehetőségek vannak a gluténmentes élelmiszerekben, csak komoly fejlesztést igényelnek.
A horgászegyesületek nemcsak a tagjaik, de a helyi közösségek számára is kiemelt fontossággal bírnak.
A különböző adottságú hazai gyepterületek eltérő módon hasznosíthatóak az állattartásban.
Csak kevés fátyol-, illetve gomolyfelhőzet zavarhatja a napsütést
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.