Kiderült az igazság az ecetről: sokan használják, de ezt nem tudják róla
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
A fermentálás, vagyis erjesztés igazi reneszánszát éli: egyre többen készítenek otthon savanyú káposztát, kimchit vagy éppen cékla kvászt.
Megjelent a 16/2022. (IV. 29.) AM rendelet, amely adatszolgáltatásra kötelezi a mezőgazdasági eredetű etil-alkohol erjesztés és desztilláció útján tör...
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
Fűzfát használnak a biogáz előállítására a Szegedi Tudományegyetem kutatói.
Fontos kérdéseket jártak körül a szakértők.
A létesítményeket a tokaji borvidéken húzták fel.
A ciroknak van helye a hazai takarmányozásban, de tudni kell vele bánni
Pálinkakészítéssel kezdődik az idei "Tanuljunk együtt!".
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Látványosan a minőség felé tolódik el a magyar kereslet.
Most mindenre fény derül.
Napjainkban az erjesztés minõségét elõsegítõ adalékanyagok széles választéka áll a termelõk rendelkezésére, hogy azok felhasználásával kiváló minõségû...

Az EUDR változtatásának célja, hogy kiszámíthatóbbá és egyszerűbbé tegyék az alkalmazást, miközben az erdőirtás elleni küzdelem továbbra is központi cél.
Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen választják a személyre szabott, házilag készített gasztroajándékokat.
A beruházások várható élénkülése, a stabilizálódó makrogazdasági háttér együttesen kedvező feltételeket teremthetnek a vállalatok számára.
Az Alapvetés podcast eheti különkiadásában az ágazat fontos szereplői értékelték a 2025-ös év kihívásait.
Az Északi-középhegységben egyre gyakoribbá váltak a farkasészlelések, miután védett európai szürke farkasok telepedtek meg a régióban.