Egyre többen mondanak le erről az élelmiszerről az EU-ban: mi folyik itt?
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Az emberek 8,3 százaléka nem engedheti meg magának a megfelelő táplálkozást az EU-ban.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az erős kommunikáció garantálhatja a fogyasztók bizalmát a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekkel szemben.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
A retek nem csak egészséges, hanem finom is, ráadásul a különböző fajtákat nem csak nyersen, hanem főzve is elkészíthetjük.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Elkészült a legkártékonyabb élelmiszerek listája, amelyben azért szerepelnek meglepő tételek is.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Beindultak a hazai édességgyártók, ezek az idei év slágerei.
Figyeljünk, hogy mit veszünk le a polcokról!
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Közös projekten dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
Sokakban nosztalgikus élményeket kelthet a szokatlanul részletgazdag és élethű alkotás.
Új kutatás eredményei világítanak rá a fenntarthatóság és innováció jelentőségére a magyar borászatban.
A jövő hét elején még többfelé várható csapadék, majd szárazabb időre van kilátás, de a borult égbolt marad, és fagy is csak a hétvégén, hajnalonta fordulhat elő.
Az EU-Mercosur szerződés új lehetőségeket jelent a dél-amerikai agrártermelés számára.
Amerikában aggasztó mértékben terjed a madárinfluenza a tejelőmarha-állományokban, elrendelték a tej mintavételezését és vizsgálatát.