Tényleg idő előtt meghalunk, ha ilyen ételeket eszünk?
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az erős kommunikáció garantálhatja a fogyasztók bizalmát a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekkel szemben.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
A retek nem csak egészséges, hanem finom is, ráadásul a különböző fajtákat nem csak nyersen, hanem főzve is elkészíthetjük.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Elkészült a legkártékonyabb élelmiszerek listája, amelyben azért szerepelnek meglepő tételek is.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Beindultak a hazai édességgyártók, ezek az idei év slágerei.
Figyeljünk, hogy mit veszünk le a polcokról!
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Közös projekten dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
Oroszországban hideg és szárazság is adódott, aggódik a piac a kínálat miatt.
Egy skót kutatás szerint ősi mikrobák segíthetnek az aszály mezőgazdasági hatásainak kivédésében.
Ahhoz, hogy a muskátlu mindig a legjobb formáját mutassa, rendszeresen el kell távolítani róla a megfakult, elszáradt virágokat és hervadt leveleket.
A fűszerparika termesztők idén is igényelhetnek támogatást a vetőmagköltségeik részleges kompenzálására.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.