Fenntarthatóságról és innovációról szólt a Digitális Agrártájoló a Széchenyi István Egyetemen
Több száz fiatal és közel negyven kiállító részvételével rendezték a „Digitális Agrártájoló – Fenntarthatóság az élelmiszerláncban” című szakmai kiáll...
Több száz fiatal és közel negyven kiállító részvételével rendezték a „Digitális Agrártájoló – Fenntarthatóság az élelmiszerláncban” című szakmai kiáll...
Az agrárium fenntarthatósági kérdései lesznek a középpontban április 13-án: a szektor legkiemelkedőbb szereplői mutatják be a legújabb fejlesztéseiket...
Májusban folytatódott a hagyma árának emelkedése a nagybani piacokon Ukrajnában.
Módosult az Közös Agrárpolitika magyar stratégiai tervének AKG ültetvényekkel kapcsolatos része.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Karcagon megalakította a Nemzeti Éghajlat- és Tájkutatási Központot.
Nem kellett sokat várni az első zivatarok kipattanására, már a déli harangszó előtt berobbant a légkör.
A csirkehús-behozatal 3%-kal 9 ezer tonnára, a pulykahúsé 44%-kal 465 tonnára csökkent, de a legtöbb baromfihús továbbra is Lengyelországból érkezett.