Egyre több magyar választja ezeket a söröket: változóban a fogyasztás?
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
Előtérbe kerülnek a prémium kategóriájú, valamint alkoholmentes változatok a Borsodi Sörgyár ügyvezetője szerint.
Egyre nő a minőségi, különleges ízű és az alkoholmentes sörök iránti kereslet Magyarországon.
Egyre kedveltebbek a prémium és szuperprémium kategóriájú sörök a magyarok körében.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
Óriási beruházással folytatta logisztikai területe fejlesztését a Borsodi Sörgyár.
Megjelent a Borsodi Sörgyár fenntarthatósági jelentése.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
A piaci átlag felett bővült a Borsodi Sörgyár értékesítése az idén, a 12 millió eurós beruházással pedig 700 ezer hektoliterrel bővül a gyár éves term...

Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.