A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztü...
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
Freshfel: hazánk az uniós frisspiaci zöldség-gyümölcs fogyasztási rangsor középmezőnyének alján
Az utóbbi években egyre gyakoribbá vált és egyre nagyobb károkat okoz a sajtlopás Hollandiában.
A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra Magyarországon.
Súlyos gabonahiány fenyegeti Afrika déli részét az EL Nino okozta szárazság miatt.