A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát, ugyanis az élelmiszerkezelés higiéniájának tudatos alkalmazása csökkenti a koronavírus f...
Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztü...

Robbanásszerűen terjed Magyarországon az aranyszínű sárgaság, és a borászatok ma talán nagyobb veszéllyel néznek szembe, mint az elmúlt évtizedben bármikor.
A Nébih szakemberei rozé pezsgőket vizsgáltak a Szupermenta program legújabb terméktesztjén.
Ha az ember friss fenyőt szeretne karácsonyra, akkor érdemes a hazai termelésűt választania.
Kihirdették a hízottbika-tartás és az extenzifikációs szarvasmarhatartás támogatás összegeit.
A kukorica szerepe jóval túlmutat a mezőgazdasági statisztikákon.