Csaknem három éve sikeres az Agroverzum Tudományos Élményközpont
Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) 2019 tavaszán az Agrárinnovációs Centrum Projekt keretében nyitotta meg az...
Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) 2019 tavaszán az Agrárinnovációs Centrum Projekt keretében nyitotta meg az...

Minden bizonyíték arra utal, hogy a fertőzött vaddisznó teteme nem véletlenül került a korábban betegségtől mentes területre.
Az amerikai kormány új táplálkozási irányelveit 2026 elejéig elhalasztották, ami késlelteti a hivatalos egészséges étkezési ajánlások közzétételét.
A méz származásjelölésének szigorítása kiemelten fontos annak érdekében, hogy a fogyasztók azonnali és pontos információhoz juthassanak.
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) kiadta legfrissebb jelentését az élelmiszer-alapanyagok világpiaci mutatójáról.
Argentína pisztáciatermesztése robbanásszerű növekedésnek indult, az ültetvények területe az elmúlt öt évben ötszörösére nőtt.