Bővült az élelmiszermérnökök tábora
Közös feladatunk egy erős magyarországi élelmiszeripar építése, amellyel biztosítható az ország folyamatos élelmiszerellátása és élelmiszerbiztonsága...
Közös feladatunk egy erős magyarországi élelmiszeripar építése, amellyel biztosítható az ország folyamatos élelmiszerellátása és élelmiszerbiztonsága...
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem együttműködési megállapodást kötött a PENNY üzletlánccal, az élelmiszermérnöki szakos hallgatók nagyvállalati...
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara duális képzéseket indít a 2016/2017. tanévtől nyolc vállalattal közösen. Az együttműködési megállapodá...

Az Európai Unió előzetes megállapodást kötött a génszerkesztett növények szabályozásáról.
Az idei fokhagyma szezont változó kereskedelmi dinamika, egyenetlen kínálat és árnyomás jellemzi, amit legnagyobb mértékben a kínai fokhagyma befolyásol.
2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.