Kis méretű, de nagy emelési képességű EVERUN gépek! (x)

Agro Napló
Gyakori kérés a gazdák részéről, hogy kis méretű, de nagy emelési képességű gépet szeretnének. A kérésre az Everun az ER1220 rakodógépet készítette, mely egy mindössze 120 cm széles rakodó, mely 1.100 kg emelési képességgel rendelkezik.
Az Everun gyár a kezdetekben a derékcsuklós rakodók előállításával indult. Manapság 400-3.500 kg emelési képesség tartományban igen választékos kínálattal rendelkeznek. Gyakori kérés a gazdák részéről, hogy kis méretű, de nagy emelési képességű gépet szeretnének. A kérésre az Everun az ER1220 rakodógépet készítette, mely egy mindössze 120 cm széles rakodó, mely 1.100 kg emelési képességgel rendelkezik. A bukókeret könnyedén hátrahajtható vagy leszerelhető, így az alacson istállók, ólak kitakarítása sem okoz problémát. A hajtásról pedig japán Kubota motor gondoskodik.
Everun ER1220 videó
Az új Everun ER1200F teleszkópos gémmel szerelt rakodógép új Euro 5 motorral és igen kedvező árral hódít. 800 kg max. emelési képességgel rendelkezik, és közel 4 m a maximális emelési magassága.
Ezek a derékcsuklós rakodók alapfelszereltségként Euro hitch eszköz felfogatással és hidraulikus gyors eszköz rögzítéssel rendelkeznek. Az irányváltójuk a joystikról vezérelhető, kényelmesen, kuplung pedál használata nélkül.
Az igen divatos elektromosítási trendek az Everun világát is elérték, bővül is a kínálat. Az Everun EREL05 rakodógép 500 kg max. emelési képességgel és 1,75 m emelési magassággal rendelkezik, és gyakorlatilag az EREL04 változat frissített verziója. Ez a gép 120 vagy 150 Ah akkumulátorral rendelkezik, mellyel akár 4 órát lehet egyhuzamban dolgozni. Ezt a gépet kifejezetten hobbi lovardáknak illetve kisebb munkák elvégzésére ajánljuk.

Az EREL10 elektromos rakodó 1.000 kg emelési képességgel és 2,65 m emelési magassággal rendelkezik, 12 db akkumulátor szolgáltatja az energiát, mely 200 A és 72V. Ez nagyjából 4 óra munkára elegendő.  Ezek az elektromos gépek igen csendesen képesek dolgozni, mely baromfi telepen lehet hasznos, mivel nem ijesztik meg a jószágokat, ráadásul zárt térben is lehet használni, mivel nincs kipufogógáz kibocsátás.
Az ERE12E elektromos mini forgó kotró már egy másik kategória. 48V/200 Ah lithium ionos akkumulátorát a profi felhasználók 300 Ah-ra is cserélhetik, utóbbival 9 óra munkaidő lehetséges, és az opciós gyorstöltővel 2,5-3,5 óra töltési idő elegendő. Az 1.100 kg-os saját tömeg és kis befoglaló méretek családi házak építéséhez, felújításához alkalmassá teszik a gépet, ráadásul nincs kipufogógáz, ezért zárt térben vagy akár pince ásásához, mélyítéséhez is jól használható az elektromos kotró, ráadásul a fal melletti ásást hidraulikusan elfordítható gém segíti.
Az ERE28 forgó kotró 20 LE-s japán Yanmar motorral, 2,4 m max ásási mélységgel és fordítható gémmel bővíti az Everun kínálatát. A lehelet finoman működő elektromos joystick vezérléssel az egész napos munka sem nagy fáradtság. Opcióként hidraulikus eszköz rögzítés is rendelhető, így az eszközcseréhez sem kell a kezelőnek elhagyni a fülkét.
Az Everun gyár folyamatosan szélesíti a termékpalettáját, elektromos és dízel targoncákkal sőt 2WD és 4WD terep targoncákat is találhatóak a kínálatban. A dízel üzemű targoncákban japán motorkokat használnak, viszont a kedvező ár érdekében mindösszesen néhány tételből álló opciós listával dolgoznak.Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.

+36-62/554-640
+3630/627-8052
szegana1@t-online.hu

Email
Weboldalunk
Facebook
YouTube
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!