2024. február 22. csütörtök Gerzson

Idén is díjazta a Fliegl a legjobb kereskedőket (x)

Agro Napló
A Fliegl abdai gyára rendkívül sikeres évet zárt 2020-ban, ami a szerződött kereskedő partnereink teljesítményében is számszerűsíthető volt.
A bal oldali képen: Dienes Tamás, Fliegl értékesítő; a Faragó Bt. tulajdonosai; Ackermann Tamás, a Fliegl Abda Kft. cégvezetője
A jobb oldali képen: Tuba Balázs, Fliegl értékesítő; Szabó Sándor, a Bihar-Express Kft. ügyvezetője; Ackermann Tamás, a Fliegl Abda Kft. cégvezetője

Ezeket az együttműködéseket idén is értékeltük és szerettük volna partnereinknek megköszönni alázatos munkájukat. Az eddigi szokásunkkal miszerint az AGROmashEXPO-n adjuk át a Fliegl standjánál a díjakat, idén sajnos fel kellett hagynunk, így hát útra keltünk, hogy a két legjobban teljesítő kereskedő a saját telephelyén, biztonságos környezetben vehesse át a Fliegl díját.

2020-ban a legnagyobb forgalomnövekedést elért kereskedőnek a berettyóújfalui Bihar-Express Kft. bizonyult, akik az országban élen járnak Fliegl adapterek értékesítését tekintve, és rengeteg munkát fektetnek a minőségi, szakszerű értékesítésbe.

Szabó Sándor, a Bihar-Express Kft. ügyvezetője

Emellett díjaztuk a legnagyobb éves forgalmat lebonyolító régiós kereskedőt is, aki tavaly a Faragó Bt. volt Kunhegyesen. Faragóék egy 25 éve működő családi vállalkozás, ahol a család minden tagja kiveszi a részét a vállalat működésében, így tud náluk a gépezet olajozottan működni. Ezt a számaik is bizonyítják, régiós kereskedőként több nagy vállalatot is megelőztek a Fliegl kereskedői listáján. A titkuk, hogy az udvaron szinte minden típusú pótkocsi megtalálható és gyorsan ki tudják szolgálni a vevői igényeket.

A kereskedőink által nyújtott teljesítmény dicséretre méltó, az eszközökhöz és a vevőkhöz tanúsított hozzáállásuk pedig példaértékű. Öröm velük együtt dolgozni és hálásak vagyunk ezekért a partneri együttműködésekért.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!