Különleges akciók a CASE IH-nál - Sztár Ajánlat Program 2015 (x)

Agro Napló
 


Most, hogy az aratás nagyrészt véget ért, sokunk gabonát ad-vesz, megalapozva a jövő év termését, következő üzleti lépését tervezve. 

Az évnek ez az időszaka, amikor a hasznot a veszteségtől elválasztó döntéseinket hozzuk. Kérjük, tekintsék át akciós ajánlatainkat! Hírlevelünkben 2015-ös Sztár Ajánlat Programunk témaköreit összegezzük, a részletekről pedig letölthető akciós kiadványunkban olvashat. Értékesítő kollégáink a lenti elérhetőségeken készséggel állnak rendelkezésükre!

Töltse le akciós kiadványunkat!

Gyakran másolják, de soha nem érik utol: a Case IH egyszerre jelent versenyelőnyt és akciós árakat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kösse meg a jövő szezon legjobb üzletét!

ARASSON, AMIKOR SZÜKSÉGES!

Az új Axial-Flow® sorozat az Accutrack rendszerrel biztosítja, hogy a talaj a maximális védelem érdekében a lehető legkisebb mértékben nyomódjon össze.

AXIAL-FLOW VÁGÓASZTALOK

A nagykapacitású kombájnokhoz nagykapacitású vágóasztalra van szükség. Akár 12,5 m-es vágásszélességével a Case IH vágóasztalokat maximális kapacitásra tervezték az európai körülményekhez. Használja ki az Axial-Flow® teljesítményét.

NAGY TELJESÍTMÉNY MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Az év dízelmotorja 2014.

Elektronikus befecskendező rendszerének köszönhetően a motorok mindig képesek teljesítményt leadni, amikor szükséges. Ennek eredményeképpen, a termények betakaríthatók és üríthetők egyidejűleg anélkül, hogy a sebességet ez különösebben lerontaná.

RENDKÍVÜL GYORS ÉS PONTOS ÜRÍTÉS

Növelje termelékenységét a Case IH kiürítő rendszereivel. Az egész, 14 440 l-es gabonatartály 91 mp alatt kiüríthető (159 l/s). A gabonatartály keresztcsigái külön meghajtásának köszönhetően az ürítőcső bármikor teljesen kiüríthető. Egy újabb speciális kiegészítő az ürítőcső dönthető kiömlőfeje, mely segítségével a szállítójárműveket teljesen meg lehet tölteni - ez a tartozék 2013-ban elnyerte az AE50 kiváló innováció díjat.

RAGYOGÓAN EGYSZERŰ - EGYSZERŰEN RAGYOGÓ

Iparág vezető hajtástechnológia.

Az egész kombájn hajtásáról egy központi hajtómű gondoskodik, amely közvetlenül a motoron található, a maximális hatékonyság érdekében. Az Axial-Flow® egyik különleges tulajdonsága, hogy az erőátvitel folyamatos, hajtószíj nélküli megoldás: Ez kiküszöböli a szíjjal kapcsolatos olyan problémákat, mint a megcsúszás, kopás ill. a karbantartási és csereigény.

HIBÁTLAN BÁLÁK

Tökéletes forma - Nagy bálatömörség

 

Töltse le akciós kiadványunkat!



2942 Nagyigmánd, Gépállomás utca 1.

Tel: 06-34/569-090, 06-34/569-091

E-mail: info@investkft.hu

www.investkft.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!