Cherry traktor Akció! (x)

Agro Napló
1 db Cherry traktor 2013-as gyártású, eddig bemutató céllal tartott.  A traktor kifogástalan műszaki állapotban van, az összes pótsúllyal, vizsgáztatva.

Akciós ár:

RK454-A: 3.105.000 Ft + ÁFA


  

Termékleírás

A CHERY RK454-A típusú traktor új modelljének köszönhetően kategóriája kiemelkedő munkagépe lett. A hozzá széles skálán kifejlesztett munkaeszközök még sokoldalúbbá tették és tovább növelték a traktorral elvégezhető munkák számát. Alkalmassá tették mind kommunális- mind mezőgazdasági  munkálatok elvégzésére. A korszerű mechanikus sebességváltó és a száraz duplafunkciós tengelykapcsoló gördülékeny kapcsolást tesz lehetővé a 12 előre, 12 hátra sebességfokozat között, míg az irányváltó a dinamikus és rugalmas munkavégzéshez nyújt segítséget. A szervokormánynak köszönhetően a traktor rendkívül könnyen irányítható és fordulékonysága is kiemelkedő.

További praktikus megoldás a kikapcsolható összkerékhajtás, amivel növelhetjük a gumiabroncsok élettartamát. A traktor differenciálzárral is fel van szerelve, ami nagy segítségünkre lehet laza, vizes talajon. A munkavégzés helyétől függően a traktor rendelhető mezőgazdasági futófelületű gumikkal és igény szerint gyepgumi garnitúrával is. A gyepgumi használata lehetővé teszi a parkokban és sportpályákon történő munkavégzést, a talaj teljes megkímélése mellett. A traktorhoz szerelhető gyári fűthető fülke, tovább növeli a munkagép sokoldalúságát. Ezzel lehetőség nyílik a téli kommunális- és mezőgazdaságban alkalmazott permetezési munkálatok kényelmes elvégzésére. A négyhengeres, vízhűtéses, 45 lóerős dízel motornak köszönhetően a megfelelő munkaeszközökkel képes nagyobb parkok, sportpályák, parkolók és utak teljes karbantartási munkálatainak elvégzésére.

 


   

PAP-AGRO KFT.

2750 Nagykőrös, Alsójárás d. 1/a.

Tel.: 53/552-283

Mobil: 20/3344-328

E-mail: info@pap-agro.eu

Web: www.pap-agro.eu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 21. 16:03