Az RAGT Vetőmag Kft. közleménye

Agro Napló
Az RAGT Vetőmag Kft. ezúton értesít minden érdeklődőt, hogy 2012-ben nem hirdetünk eredményt a WINXX kukorica és MOOGLLI CLHO napraforgó „Termelői Verseny”-ben!  

2012-ben az RAGT Vetőmag Kft. negyedszer hirdette meg régiónkénti „Termelői Versenyét”.Kukoricakategóriában a WINXX, míg napraforgóban a MOOGLLI CLHO hibridekkel lehetett nevezni.

Az időjárás nem kedvezett a versenynek, nemcsak a régiók között, de régión belül, nem egy esetben táblán belül is hihetetlen eltéréseket okozva. Mérlegelve a helyzetet − illetve egyet- értve versenyzőinkkel, akik ily módon kívánják kinyilvánítani egymás iránti szolidaritásukat − született a döntés, hogy az egyenlőtlen feltételek miatt nem kerül sor az értékelésre.

Egyben tisztelettel felajánljuk minden 2012-es versenyzőnknek, hogy részükre 2013-ban igény esetén a nevezés kedvezményes feltételekkel biztosított.

Köszönjük megértésüket!

RAGT Vetőmag Kft.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Belső erőket mozgósított az RAGT

Belső erőket mozgósított az RAGT

Több mint negyven év szakmában eltöltött idő, ebből 14 év RAGT-nál betöltött országvezetői státusz után Lonsták János nyugdíjba vonul. A szakember nev...

Új hibridek – erős innováció!

Új hibridek – erős innováció!

Ahhoz, hogy egy vállalat a mai világban sikereket érhessen el, elengedhetetlen tényező a termékének vagy szolgáltatásának teljes körű ismerete. Nincs...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 10. 12:13