Megnyitotta új Zetor szervizét a K&B Gépudvar

Agro Napló
Európai színvonalú szervizével került a figyelem középpontjába a pécsi K&B Gépudvar Kft. A 16 éves múlttal rendelkezõ vállalkozás megalakulása óta a Zetor márkakereskedõjeként és márkaszervizeként van jelen a hazai mezõgazdasági erõ- és munkagéppiacon.  

Tavaly márciusban a másfél éves megszakítást követően újra kizárólagos szerződést kötött a K&B Gépudvar Kft. a ZTR Agro Kft-vel, a Zetor traktorok kizárólagos magyarországi importőrével. Az együttmûködés értelmében Somogy-, Tolna-, Baranya megyében és Bács-Kiskun egy részén van jogosultságuk a traktorok értékesítésére és szervizigényük ellátására. A partnerség keretében tavaly megkezdték az erőgépek forgalmazását, és az új szervizük építését.

 

 


 

 

 



A cég Szentlőrinci úti telepén valódi európai színvonalú mezőgazdasági gépszerviz kezdte meg mûködését márciustól, ahol a K&B az általa értékesített régi és új traktorok garanciaidőn belüli, és azon túli szervizelését végzi – de igény szerint természetesen más típusú erőgépek javításával is segítik a gazdákat. Az új javítómûhely a legkorszerûbb infrastruktúrával és naprakész tudású szerelőkkel várja a megrendelőket három traktor egyidejû szervizelési lehetőségével a korszerû épületgépészeti megoldásokkal bíró épületben. Három kiképzett, szervizautóval ellátott szerelőjük minden évben részt vesz az aktuális újításokról szóló tanfolyamon a brno-i gyárban. A képzéseken a ZTR Agro közremûködésével és szervezésével résztvevő szakemberek külön bizonyítványt kapnak a végzettségükről, amely egyben kizárólagos jogosultságot is jelent a számukra az újonnan eladott gépek szereléséhez. A javításokat igény esetén a vevő telephelyén is elvállalják a szerelők, akik teljes körû szervizelést is képesek végezni komplett felszerszámozott autóikkal a bejelentéstől számítva 24 órán belüli megjelenésüket követően.



A K&B szakemberei és munkatársai arra törekszenek, hogy mind a garanciaidőn belüli, mind a kötelező szervizek elvégzése a legrövidebb időn belül megtörténhessen, illetve minden szükséges anyaggal és alkatrésszel felkészülten állhassanak megrendelőik rendelkezésére. Ahhoz, hogy ez tervezhető legyen, és hogy az aktuális nagyjavításokat is a legrövidebb időn belül el tudják végezni, szükség van a gazdákkal való jó együttmûködésre. Így mind az alkatrészek beszerzése, mind a javítási időigény tekintetében jobban fel tudnak készülni – ez pedig az ár és a munkából kimaradt traktorórák tekintetében is anyagi megtakarítást jelent.



A K&B 2012 márciusától kezdte el értékesíteni az új traktorokat, s az esztendő végéig húsz gépet adtak el. Az idei év új traktoraival, a Zetor Major 80-assal, és a Zetor HSX szériával lényegesen nagyobb számú értékesítést terveznek a tavalyi (csonka) évükhöz képest. A Zetor márciusban országos roadshow-t szervez, ahol az új típusokat nem csak megcsodálni lehet, de ki is próbálhatják azokat az érdeklődő gazdák.



A Zetor traktorok ugyancsak híresek az ár-érték arányukról: a hasonló kategóriájú erőgépekhez képest alacsonyabb árfekvésû gépek olyan felszereltséget és minőséget képviselnek, ami vonzóvá teszi azokat más márkákhoz képest. A Zetor traktorok jellemzője – a gyár minőségpolitikájának igazolásául –, hogy egyedülállók az erőgéppiacon a garanciális idejüket tekintve, nincs ugyanis még egy olyan traktormárka, amelynek 1800 üzemóra illetve két év a garanciális ideje! Ez pedig a vásárlásnál döntő momentum lehet.

 



-Keresztes-

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!