Cégnevünk megváltozott! Új nevünk: Borealis L.A.T Hungary Kft. (x)

Agro Napló
Cégcsoportunk a legutóbbi gazdasági folyamatok, valamint a műtrágyák és a technikai nitrogéntermékek piacának növekedésére reflektálva a közelmúltban bejegyezte új márkanevünket, az L.A.T-t. Az L.A.T összhangban van nemzetközibbé válásunkkal és képviseli terjeszkedésünket, növekedésünket, a megbízhatóságot, a jó minőséget és a biztonságot a jövőbeni partneri kapcsolatokban.


Úgy döntöttünk, hogy a két bejegyzett védjegyet - a Borealis -t és az L.A.T -t - logikai egységként integráljuk vállalatunk új jogi elnevezésében is. Mostantól a Linzer Agro Trade Hungary Kft. új elnevezése:

Borealis L.A.T Hungary Kft.

Az új cégnév 2013. július 25-ei visszamenőleges hatállyal került hivatalosan bejegyzésre. A vállalat elnevezésének megváltozása nem jár a gazdasági társaság semmilyen egyéb jellemzőjének változásával, továbbá nem befolyásolja vállalatunknak a partnerei felé fennálló jogi kötelezettségeit. Adószámunk, cégjegyzékszámunk, bankszámla-adataink változatlanok maradnak, csakúgy, mint az Önök által ismert kapcsolattartóink, illetve az ő elérhetőségeik.

Kérdés esetén, kérjük, keressék közvetlenül megszokott kapcsolattartóinkat.

Kérjük, hogy frissítsék rendszereikben vállalatunk új névadatait és örömmel nézünk elébe együttműködésünk további sikeres folytatásának.

Üdvözlettel:

A Borealis L.A.T Hungary Kft. ügyvezetése

Találkozzunk az OMÉK-on!


A Borealis L.A.T Hungary Kft. szeretettel várja kedves Partnereit a 2013-ban ismét megrendezésre kerülő OMÉK-on.

A 76. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár idén is a budapesti Hungexpo területén kerül megrendezésre. A Borealis L.A.T Hungary Kft. az "A" pavilon 206/c standján várja partnereit, többek között nyereményjátékkal és értékesítési akciókkal.

A vásár szeptember 18-22. között, 10-től 19 óráig tart nyitva.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?