A gyümölcsök begyűjtésének gyorsabb és kényelmesebb módjai (x)

Agro Napló
Most nyár van és szeretnénk felhívni a figyelmet a tagjaitoknak más dologra amik épp időszerűek mint a gyümölcsök begyűjtésének gyorsabb és kényelmesebb módja. Nem kell lehajolni és csak könnyed időtöltés az eddigi nehéz termény begyűjtés.

A kisebb modell a dió – mogyoró – mandula – makk – gesztenye – meggy - cseresznye, felszedését segíthetné. A házi pálinka főzési alapanyagok begyűjtése sem egyszerű, mint a sárgabarack – szilva – alma - körte ezekhez is ajánljuk ezt az egyszerű eszközt. Az őszi munkáknál pedig a hagyma és krumpli felszedésénél sem kellene kikészíteniük a derekukat. Nagyon egyszerű a használata kérném tekintsék meg a You Tube – ra feltett videónkat.


 

Természetesen a nagyobb területű gyümölcsfa tulajdonosoknak vannak nagyobb teljesítményű kézi, traktorra szerelhető és saját motoros modelljeink.

 

 

Akik pedig a fáról szeretnék biztonságosan leszedni a legmagasabb ágakról azokat a legszebb gyümölcsöket amit sehogy sem tudnak elérni a létrákról azoknak is van kiváló megoldásunk egy kézi termény begyűjtővel.

 

 

 

 

A berendezésekből vannak gépeink raktáron és szívesen állunk a rendelkezésükre egy munka közbeni bemutatóval és bővebb műszaki információkkal. Mindenkinek kívánunk kellemes vidám nyaralást és a munkáikhoz sok sikert. Nadobán Erika ügyvezető Hunduna 00-36-20-9-256-305 www.hunduna.hu hunduna@hunduna.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Mit érlel a gyümölcs?

A kertészeti ágazat egyre erősödő polarizáltsága, útkeresése mindenkit érintő, sok tanulsággal szolgáló folyamat.

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?