Precíziós szakmérnök- és szakemberképzés indul Székesfehérváron

Agro Napló2021. augusztus 4. 10:01

Ez év szeptemberében, az Óbudai Egyetem Székesfehérváron precíziós gazdálkodási szakmérnök és szakember képzést indít, a képzésre jelentkezni szeptember 11-ig lehet – tette közzé honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A tájékoztatás kiemeli: a képzés olyan a szakmában hiánypótló távérzékelési és térinformatikai ismereteket biztosít, melyeknek tudása elengedhetetlen a precíziós gazdálkodás technológiáinak használatához.

A képzés keretein belül a hallgatók megismerhetik a térbeli döntéstámogatáshoz szükséges adatgyűjtés eszközeit, adatforrásait, az adatkiértékelés módszereit is. Az oktatás során készségszinten elsajátíthatóak a digitális technológiák.

A képzés további részletei ide kattintva érhetőek el. Az érdeklődők e-mailben: wojtaszek.malgorzata@amk.uni-obuda.hu is kereshetik a képzés felelősét – olvasható a közleményben.

Címkék:
precíziós gazdálkodás, mezőgazdaság, agrárgazdaság, gazdaság, agrárfelsőoktatás, mezőgazdasági piac, óbudai egyetem alba regia műszaki kar, agrárdigitalizáció,