Kapkodnak külföldön ezért a magyar húsért: itthon nem kell, pedig van bőven
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
Bemutatjuk idősebb és ifjabb Támba Miklóst, a Támba Családi Holding vezetőit.
Évente mindössze kétadagnyi vadból készült ételt eszünk meg fejenként.
2020 augusztusában adták át a Támba Kft. új vadhúsfeldolgozóját.
A kormány támogatja a vadhús fogyasztását, mondta a miniszterelnök-helyettes.
A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat avatott a Fiwi-Hűt Kft. Bognár Lajos élelmiszer...
A fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre számíthatunk, de az Alpokalján több lehet a felhő
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A Basildon-i New Holland traktorgyár hat évtizedes fennállására emlékezett, amire egy ünnepi kiadású traktor is elkészült.
Megjelent a www.agronaplo.hu digitális kiadványa
Belföldön a húsértékesítés volumene 1,2 százalékkal nőtt 2022-höz képest, a külföldi piacokon 4,3 százalékos növekedést ért el a Kométa.