Átalakulás jöhet a kávéfronton: ezt jó, ha mindenki tudja
Egyre több termelő kezd átállni a korábban alacsonyabb minőségűnek tartott robusta termelésére Brazíliában.
Egyre több termelő kezd átállni a korábban alacsonyabb minőségűnek tartott robusta termelésére Brazíliában.
Idén korábban kell adatot szolgáltatniuk a szőlő- és bortermelőknek Magyarországon.
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Különleges agancsú gímbikát ejtett el az alsónánai Nimród Vadásztársaság egyik tagja a szeptemberben kezdődő szarvasbika vadászati szezon első napjaiban.
Egyre nagyobb fantáziát és lehetőséget látnak a sörgyártók az új alapanyagokban.
Tíz év után ismét különleges színű dámszarvas született a Budakeszi Vadasparkban.
Innovatív gasztronómiai különlegesség jelent meg a Balaton partján egy fagyizóban.
A korábbi rekordharcsánál csaknem 10 centivel nagyobb halat fogtak a hosszú hétvégén, 106 kilót nyomott. Videón mutatjuk a hatalmas állatot.
Különleges zsákmányról számoltak be a délegyházi horgásztóból, a halat korábban még soha nem fogták ki.
A hagyományos ízek mellett egyre több különleges ízvilágú szaloncukor színesíti a kínálatot
Újra reflektorfénybe került a misztikus alakváltó növény, amely körül rengeteg a kérdőjel.
Így választanak a magyarok sajtot.
Soha ennyit nem fizettek még néhány palack skót whiskyért.
A szakszerű gyűjtéshez azonban sok feltételnek kell megfelelnie az embernek.
A magyar innovációval kivédhetőek a vadbalesetek.
Ez állati!
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Egyre több külföldi választja a magyar márka szalámi termékeit.
Nemzetközi versenyen díjazták a legjobb magyar borokat.

Hidegpárna uralja hazánk időjárását, így a legtöbb helyen marad a szürke idő továbbra is.
Hidegleszakadás zajlik hazánktól keletre, itthon viszont továbbra sincs nyoma a télnek.
Kritériumokat elérő (nagy területen tartósan sűrű) köd valószínű szombaton a Dunántúlon.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A magyar piac árérzékeny, ezért idén is legfeljebb egy korlátozott mértékű, nagyjából 10 százalékos áremelkedést tartanak reálisnak a termelők.