Fermentáló üzem és új laboratórium átadó Szalkszentmártonban (x)
A három éven átívelő projekt célja, olyan speciális nedves fermentációs eljárás honosítása és továbbfejlesztése volt, mellyel kevésbé értékes takarmán...
A három éven átívelő projekt célja, olyan speciális nedves fermentációs eljárás honosítása és továbbfejlesztése volt, mellyel kevésbé értékes takarmán...
A fermentált takarmányok alkalmazása ma még nem elterjedt az intenzíven termelő brojlercsirkéknél.
Az intenzív, nagyüzemi körülmények között tartott, biológiailag mindenevő sertések takarmányozása napjainkban főként növényi eredetű takarmányokon ala...
Tartósítsuk szakszerûen a tömegtakarmányainkat A BiominTakarmányozási Kft. Biomin® BioStabil termékcsaládja egy olyan válogatott tejsavbaktériumokból...
Az Alltech vállalat egyik alapértéke a fermentációs technológia. Ha jól belegondolunk, fermentációval találkozhatunk az élet számos területén. Például...

A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.