Világbotrány az élelmiszerpazarlás, de a változás a konyhánkban kezdődik
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Most van a szezonja a baracknak paradicsomnak, szilvának, paprikának és még megannyi finomságnak, amit jól lehet tartósítani.
Kényelem extra igényekkel: dinamikusan nő és közben át is alakul a gyorsan elkészíthető ételek piaca.
A mikroműanyagok az utóbbi évek egyik felkapott témájává váltak, mivel bár ott vannak a környezetünkben, a hatásuk egyelőre nem nagyon ismert.
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
A kistermelői rendelet felülvizsgálata már régóta napirenden volt, hogy elősegítsék a kisméretű előállítók organikus fejlődését és növekedését.
Az Agrosprint Zrt. legújabb beruházásáról mesélt a cég alapító-tulajdonosa, Fülöp Gábor Zoltán.
Sokoldalú nyári sláger gyümölcs: ez a kajszi!
A vártnál alacsonyabb a szezon eleji málna nagykereskedelmi ára Moldovában.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
A mirelit oldhatja meg a gyér hazai fogyasztást?
Ilyet még nem láttál!
Összegyűjtöttük az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos tudnivalókat.
Januártól minden más lesz.
Gyanútlan vásárlókat csapnak be, a kiszállítás után pedig köddé válnak.

2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.