Őszi hétvége Egerben? Mutatjuk a programokat és borkóstolókat
Cikksorozatunk második részében a Bikavér és a Csillag hazájába látogatunk.
Cikksorozatunk második részében a Bikavér és a Csillag hazájába látogatunk.
Átalakulóban van az egri borvidék kínálata, komoly átrendeződés történt a vörösborok irányából a fehérborok felé.
A sikeres borexporthoz nem elég a jó bor.
Az új arculattal először az egri Vino fesztiválon találkozhat a közönség.
A magyar borok egyedisége lenyűgözte a litván borszakértőket.
Több tényező is komoly hatással lehet az ágazatra.
Kína a magyar bor egyik legnagyobb vásárlója.
A magyar borászat célkeresztjébe Kína is bekerült, a tapasztalatok szerint az ázsiai vevők leginkább a bikavért szeretik – foglalta össze szakma vélem...
Jön az egységes egri palack.
A tenyészérték tájékoztat arról, hogy az anyaállatoknak és az apaállatoknak milyen az örökítõ értéke, azaz egy-egy tulajdonság esetében mit örökíthet,...
Az informális találkozókon kóstolhatnak magyar borokat Litvániában az uniós miniszterek.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.