Quelex™ – gyors és hatékony megoldás kétszikű gyomnövények ellen! (x)

Agro Napló2021. május 10. 12:15

Még egy sikeresnek mondható őszi gyomirtás mellett is megmaradhatnak olyan gyomfajok, amelyek virágzáskor ugyan festői látványt nyújtanak, de nem oda valók. Ilyen lehet például a pipacs, ami ellen akár korrekciós kezelésként is bevethető a Quelex™.

Gyors és látványos hatású, hatékony megoldás pásztortáska, galaj, tyúkhúr és árvacsalán fajok ellen is. A készítményben lévő Arylex™ hatóanyagnak köszönhetően a gyomfajok fejlettebb egyedei ellen is eredményesen használható. Dózisa mindössze 50 gramm hektáronként, ami az új, GoDRI™ formulációnak köszönhetően még hideg vízben is gyorsan beoldódik és nem ülepszik. A megfelelő hatékonyság céljából a készítményhez adalékanyag (Vivolt®) hozzáadása javasolt a készítmény engedélyokiratában előírt dózisban.

A Quelex™ használatának legfontosabb előnyei:

  • Széles hatásspektrum a kétszikű gyomnövények ellen
  • Kiemelkedő hatékonyság pipacs, székfű-félék, pásztortáska, galaj, tyúkhúr és árvacsalán fajok ellen
  • Nincs utóvetemény korlátozás
  • Két eltérő hatóanyagcsoport a rezisztencia kialakulásának gátlása érdekében

Ismerje meg Ön is a Corteva Agriscience™ innovatív készítményeit és élvezze a gyomirtás új generációjának látványos hatását!

A Quelex™-hez most extra kedvezménnyel juthat, ha a Corteva Technológiai Bónusz program keretében Wirtuoz®-zal vagy Wirtuoz® Trio P-vel együtt vásárolja. Keresse a helyileg illetékes Corteva képviselőnket.

 
Corteva Növényvédő szer Értékesítési Régiók
 
További információkért és legújabb anyagainkért látogasson el weblapunkra, a corteva.hu-ra, illetve facebook oldalunkra www.facebook.com/CortevaHU, valamint tekintse meg YouTube csatornánk videóit is.
 
 
Dr. Lukács Domonkos
Herbicid-termékmenedzser
Corteva Agriscience™
 
A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót

Az applikáció letöltéséhez kattintson a fenti Agro-Assist ikonra

 
Címkék:
növényvédelem, gyomirtó szer, gyomirtás, corteva agriscience, quelex,