Az űrhajóstól a gazdasági szakemberig terjed az Alltech ONE Virtual Experience online konferencia kitűnő előadóinak sora (x)

Agro Napló2020. május 15. 14:27

Az Alltech ismertette legfontosabb előadóit, akik az Alltech ONE Virtual Experience online konferencián tartanak előadást egy nagyszabású digitális program keretében, mely 2020. május 18-án kezdődik. Az online konferencia amellett, hogy betekintést nyújt az iparágba és annak kulturájába, innováció-vezérelt megoldásokat mutat be a mezőgazdasági, üzleti és mindennapi életünk kihívásainak leküzdésére.

Cady Coleman, a NASA volt űrhajósa és a légierő ezredese előadásával indul a virtuális program május 18-án hétfőn. Coleman összesen 180 napot töltött a Nemzetközi űrállomáson “távolról dolgozva” a frontvonalban. Egy vegyész, aki doktori fokozattal rendelkezik a polimer és a mérnöki tudományok terén, valamint úttörő munkát végzett az anyagtudomány, biotechnológia, égéstudomány és a folyadékfizika kutatásában. Szenvedélyesen foglalkozik a problémamegoldáshoz kapcsolódó befogadás, együttműködés és innováció fontosságával. Egy magával ragadó előadás keretében bemutatja a világűrben zajló életet, beszél az ellenálló képességről és a kapcsolattartás formáiról.

 Az Alltech ONE Virtual Experience online konferencián szintén előad David McWilliams közgazdás, a globális közgazdaságtan adjunktusa a Trinity Üzleti Iskolában és a Trinity Főiskolán, Dublinban. McWilliams karrierjét annak szentelte, hogy elérhetővé és érthetővé tegye a közgazdaságtant, beleszőve némi humort és történelmi hátteret. McWilliams-et a világ legbefolyásosabb közgazdászai közé sorolják, aki a működési kockázatot és az emberi viselkedést vizsgálja a változó piacokhoz való sikeres alkalmazkodás terén. Megosztja velünk nézeteit arról, hogy miként hozzák meg az üzleti döntéseket a globális zavarok közepette.

Jessica Adelman, az ESG Results vezérigazgatója szintén bővíti az előadók táborát, hogy betekintést nyújtson a fogyasztói trendekbe. Adelman számos vezetői pozíciót töltött be az élelmiszer-, kiskereskedelmi- és mezőgazdasági ágazatokban, köztük legutóbb a The Kroger Co. vállalati ügyekért felelős alelnöke és a Kroger Alapítvány elnöke volt, aki felelt a vállalati ügyekért, fenntarthatóságért és kommunikációért. Megosztja velünk a fogyasztók új szokásait, melyek a bezártságból fakadnak.

Az élelmiszer-előállítás következő állomásának feltárása érdekében Jack Bobo, a Futurity vezérigazgatója szintén csatlakozik az Alltech ONE Virtual Experience-hez. Bobo együttműködik az élelmiszeripari és a mezőgazdasági vállalkozásokkal annak érdekében, hogy jobban megértsék a kialakulóban lévő élelmiszer-trendeket és a fogyasztói hozzáállást, és ezáltal jobb pozícióba kerülhessenek az egyre összetettebb világban. A mezőgazdaság következő korszakában felmerülő kihívásokkal és lehetőségekkel kapcsolatos nézeteit fogja velünk megosztani.

A kulcsfontosságú előadók sorába tartozik Dr. Frank Mitloehner a Davisi Kaliforniai Egyetem Állattudományi Tanszékének Kooperatív Együttműködés fakultáns professzora és levegőminőségi szakértője. Mitloehner sikerrel értelmezte a mezőgazdaság környezeti hatásait körülvevő negatív narratívát, egyértelmű kommunikációval és adatokkal bemutatva az emberi tevékenységek, az állatok emésztése, az élelmiszer-előállítás és a légkör kémiai kapcsolatát. Mélyreható képet nyújt a tényeknek a fikciótól való elkülönítéséről és a kommunikációs szakadék áthidalásáról.

Dr. Mark Lyons az Alltech elnöke és vezérigazgatója zárja a főbb előadók sorát, aki együttműködésre szólít minket a gazdálkodás, élelmiszer-előállítás, a természeti erőforrások megőrzése és javítása, valamint az emberi és állati jólét érdekében. Megosztja velünk a “Planet of Plenty” elképzelését, egy olyan lehetőséget és ígéretet, amit közösen tehetünk a bolygónk jövőjének formálására érdekében.

“Világunk jelentősen megváltozott az elmúlt néhány hónapban”- mondta Lyons. “Talán az eddigieknél is sokkal fontosabb most, hogy innovatívak legyünk és szorosabb kapcsolatokat alakítsunk ki, hogy felkészüljünk az elkövetkezendő időszak kihívásaira. Nagyon várjuk, hogy -  most egyedülálló módon - mindenkivel meg tudjuk osztani azt a magával ragadó inspirációt melyet az Alltech ONE Virtual Experience online konferencia nyújt.”

A különféle vitaindító előadások az Alltech ONE Virtual Experience keretében május 18. hétfőtől kezdődően május 22. péntekkel bezárólag minden nap délután 15 órától kezdődnek. A regisztráltak az előadás után közvetlenül kapcsolatba léphetnek a kiválasztott előadóval, aki válaszol a feltett kérdésekre. Azon regisztráltak, akik nem tudtak részt venni az előadáson, igény szerint meghallgathatják azt a későbbiekben.

A plenáris ülések témái szintén elérhetőek lesznek május 18-tól, melyeken az agrogazdálkodás, az akvakultúra, a marhahús, a növénytermesztés, a tejtermelés, a sertés, a baromfi és a fenntartható mezőgazdaság kihívásait és lehetőségeit boncolgatják. További beszélgetések szintén napirenden vannak, speciális párbeszédek, kérdések és válaszok keretében.

 A regisztráltaknak 24 órás hozzáférésük van az összes előadáshoz, valamint az exkluzív tartalmakhoz, melyek havonta kiegészülnek.

Tudjon meg többet az Alltech ONE Virtual Experience konferenciáról, és regisztráljon! Látogasson el a ONE.ALLTECH.COM honlapra.

Címkék:
konferencia, innováció, agrárium, mezőgazdaság, alltech, alltech one virtual experience,