Időben a vetőgépnél! (x)

Agro Napló2020. március 16. 12:09

Ha még nem döntött, LG 31.377 kukorica és LG 50.635 CLP napraforgó hibridek folyamatos és prompt szállításával állunk rendelkezésre!

Kiszolgálással és ajánlatunkkal kapcsolatban keresse területileg illetékes kollégánkat!

 LG 31.377 - SZEMES - FAO 350-370

A korai érés, a nagy termőképesség, a jó termésstabilitás összhangját megtestesítő HYDRANEO hibridünk.

Nagyon jó alkalmazkodó képessége és terméselőnye a kissé és a közepesen stresszes termőhelyi környezet-ben is megmutatkozik.

Azokra a területekre ajánljuk, ahol az elérhető termésszintet kis vagy közepes mértékben befolyásolja az évjárat. Jó alkalmazkodó képességének köszönhetően ilyen esetekben nagyobb jövedelmezőséget biztosít.

 LG 50.635 CLP - KÖZÉPÉRÉSŰ - LO

Az LG 50.635 CLP hibridünk továbbra is a 3. legnagyobb területen termesztett linolsavas Clearfield® Plus napraforgó Magyarországon. (Forrás: Kleffmann, 2018., 2019.) Nagyon jó termés stabilitásának és betegség ellenállóságának köszönhetően az ország mindegyik régiójában, az átlagos, vagy a gyengébb adottságú területeken is sikeresen termeszthető hibrid.

Ezt megerősíti a partnereink körében végzett felmérésünk eredménye is, melynek során az LG 50.635 CLP-t termelők egybehangzóan, nagyon jó állóképességű, jó stressztűrő és a betegségekkel szemben ellenálló hibridként jellemezték. Még a gyengébb adottságú területeken is stabil, jó termést produkált.

Címkék:
kukorica, vetőmag, napraforgó, vetés, limagrain,