Integrált és innovatív működési filozófia – FendtONE

Agro Napló2020. március 8. 11:58

A Fendt 314 Vario az első kompakt traktor, amely a traktor “fedélzeti világát” a külvilággal egy egységgé köti össze. A FendtONE az új, integrált Fendt platform neve, amely mind a traktorban, mind az irodában vagy bárhol mobil eszközökön működik.

A Fendt az első gyártó, aki a FendtONE platform segítségével a terminálon keresztül vezérelt traktor működését összeköti a klasszikusan irodai munkákkal, mint a feladattervezés és ellenőrzés. A traktorterminálon és az online kijelzőn megjelenő nézet egységes, következetes megjelenésű, így a felhasználó könnyen kiismerheti magát.

A FendtONE segítségével a felhasználók számítógépen vagy intelligens eszközökön bárhol megtervezhetik a munkájukat és az adatokat vezeték nélküli adatkapcsolaton továbbíthatják a traktorjukhoz.

A FendtONE intelligens gazdálkodási alkalmazásokat kínál a Smart Farming területéről, mint a Fendt Guide Sync nyomvonalvezetés a táblaadatok kezeléséhez és a traktor által elvégzett műveletek dokumentálásához és a Fendt Task Manager alkalmazás a hatékony feladatmenedzsmenthez.

A FendtONE olyan platform, ahol minden felhasználó megtalálhatja a számára fontos alkalmazásokat, amelyek funkciója folyamatosan bővíthető. Támogatja a felhasználót a munkafolyamatok optimalizálásában, a géphasználatban és a dokumentációra vonatkozó jogszabályi előírásoknak való megfelelésben, és így felkészíti a felhasználót a jövő követelményeire.

A FendtONE integrálja az agrirouter™ adatcsere-platformot is. Így a felhasználó szabadon választhatja meg az operációs rendszereit és a gépeit, mivel nyílt interfészek állnak rendelkezésre a különböző rendszerek közötti adatcseréhez.

A mezőgazdasági termelők a bérvállalkozóiknak elküldhetik a terepi adataikat használatra, függetlenül a használni tervezett gépek gyártóitól. A Fendt gazdaságok mindig teljeskörűen rendelkeznek az adataik felett, mivel az agrirouter™ nem tárolja az adatokat, és a gazdálkodók maguk választják meg, hogy mely adatokat kívánják megosztani más rendszerekkel. A teljes folyamatra az európai általános adatvédelmi rendelet szigorú irányelvei vonatkoznak.

Címkék:
folyékony műtrágya, eu-s pályázat, cell bór, derekas, cselekvési terv, szemlekörök, magazin-2020-03,