MENÜ

Országos értékesítési hálózattal rendelkezik a Raiffeisen-Agro

2015.02.26.

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. 2015 februárjától tovább bővíti értékesítői csapatát. Az agrárintegrátor vállalat így immár az egész országot lefedő értékesítési hálózattal rendelkezik. A dél- és kelet-alföldi régióban, csongrádi központtal és telephellyel hat új területi értékesítő munkatárs - a vállalatnál összesen 17 területi értékesítő - segít a partnerek igényeire szabottan a leginkább megfelelő fajták, hibridek kiválasztásában, a növényvédelmi és tápanyag-utánpótlási technológiák összeállításában.

 

Input - átfogó mezőgazdasági szolgáltatás és szaktanácsadás

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. több mint 20 növényfaj 80 fajtáját kizárólagosan képviseli hazánkban. Vetőmag portfóliónk folyamatosan bővül, így a legjelentősebb hazai kultúrákban (őszi káposztarepce, őszi kalászosok, hibridkukorica) versenyképes saját tulajdonú, illetve forgalmazott fajtákat kínálunk.

Partnereink a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyagot - vetőmagot, növényvédő szert, műtrágyát és gázolajat – beszerezhetik a Raiffeisen-Agro-nál területi képviselőinken keresztül, illetve telephelyeinken (Csongrád, Ikrény, Kerekharaszt, Szekszárd és Székesfehérvár).

 

raiffeisen1

Az ország bármely pontján elérhetőek vagyunk - a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. központja és telephelyei.

 

Terményfelvásárlás

A Raiffeisen cégcsoport közel 30 millió tonnás termény forgalmával teljes körű szolgáltatást nyújt, az input értékesítésétől a termény felvásárlásáig. Az olajos magvak és gabonafélék teljes vertikumával kereskedünk, kiemelt fókuszban a kukorica felvásárlás áll.  Elköteleztük magunkat a Duna-szója program mellett, amely reményeink szerint lendületet ad a GMO-mentes szója termesztésének. Területi képviselőinken keresztül naponta elérhetőek a terményáraink. 

 

Tárolás / tároltatás

Cégünk Kerekharaszton és Ikrényben rendelkezik telephelyekkel, ahol összesen 35.000 tonna terményt tudunk egyidejűleg tárolni. Ezenkívül az ország egyéb területein bértárolókban, vagy a termelő saját telephelyén is tárolunk terményt.

 raiffeisen2