MENÜ

Live the Land: A Vredestein tisztelgése a gazdálkodó életmód előtt

2018.12.04.

A prémium minőségű gumiabroncsokat előállító Vredestein egy promóciós filmet készített a gazdálkodók, valamint a termőfölddel való kapcsolatuk és a mindennapos kemény munkájuk tiszteletére. A kilenc hónapnyi forgatás eredményeként megalkotott filmet az amszterdami székhelyű díjnyertes stúdió, a Sounds Like Film készítette, és részét képezi a Vredestein mezőgazdasági gumiabroncs-portfóliójához tervezett Live the Land kampányának.

 

A videoklip egy gazdálkodó szemszögén keresztül mutatja be a vidéki élet örömmel és büszkeséggel átitatott szellemiségét. A történetet a négy évszakot átfogó, lélegzetelállító tájképeket, az odaadással végzett mindennapos munkát és a nemzedékeken átívelő családi életet megörökítő filmfelvételekkel ábrázolják. A klip mögött 9 hónapnyi, az év jelentős részét átölelő forgatás áll. Ez magába foglalja a tökéletes fényviszonyok és az egy tipikus gazdaságban végzett különböző munkafolyamatok megörökítése érdekében készített kora reggeli és késő éjszakai felvételeket is.

Live the Land kampány

A videó részét képezi a Vredestein 2016-ban indított Live the Land kampányának, amely a teljesítményre és a szabadságra összpontosít, ember és gép szempontjából egyaránt. Az ennek eredményeként elkészült LIVE THE LAND a gazdálkodók és környezetük közötti kapcsolatot mutatja be. A film emellett utal arra, ahogyan a Vredestein gumiabroncsok hosszú élettartama optimális teljesítmény elérését teszi lehetővé a gazdálkodók számára, ami megnövelt termelékenységet és alacsonyabb költségeket eredményez. A Vredestein elkötelezetten segíti a gazdálkodókat, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg, ami végső soron nagyobb szabadságot biztosít számukra a magánéletben és a munkában egyaránt.