MENÜ

Környezettudatos növénytermesztés és kertészeti gazdálkodás – konferencia és üzleti találkozó

2016.11.09.

...hogy a jövő év jól induljon! Tervezzen 2016 tapasztalatait felhasználva, ismerje meg 2017 környezettudatos pályázati lehetőségeit. Konferencia Budapesten a RaM Colosseumban 2016. december 2-án, címe: Környezettudatos növénytermesztés és kertészeti gazdálkodás lehetőségei, és a benne rejlő üzleti előnyök 2016-ban. További információk és program: www.generaciokragondolva.hu

 

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Tisztelettel meghívom a Volánpack Zrt. által szervezett konferenciára és üzleti találkozóra. A rendezvényre a mezőgazdasági szakma (ezen belül a szőlészetek és borászatok) kiemelkedő félezer környezettudatos cégét és persze - nem csak a szakma - minden környezettudatos Érdeklődőjét várjuk!

Konferencia

A „környezettudatos” konferenciával hagyományt kívánunk teremteni, szeretnénk a későbbiekben évente megszervezni. A rendezvény idei témája:

Környezettudatos növénytermesztés és kertészeti gazdálkodás lehetőségei, és a benne rejlő üzleti előnyök 2016-ban

Helyszín:

RAM Colosseum, Budapest (XIII. ker.) Kárpát utca 23.

Időpont:

2016. december 2. (péntek) 9 órától 17 óráig

A rendezvény szakmai előadásain, gyakorlatias és hasznos témákban tapasztalt szakértők tartanak 20-20 perces előadásokat. Az előadások anyagát, az előadó elérhetőségeit Ön is megkapja, így a rendezvény után lehetősége lesz konkrét ügyekben konzultációra, eszmecserére.

Részletes program: www.generaciokragondolva.hu/program

Üzleti találkozó

A rendezvény üzleti találkozó része a háttérben, a szünetekben, és természetesen a folytatásban is lehetséges. A kiállítók üzleti ajánlatát - a programfüzetben szereplő elérhetőségekkel - minden résztvevő rendelkezésére fogjuk bocsájtani. A rendezvényen a kiállítók, saját standjaikon - a 2017-es tervezés-beszerzés időszakában - speciális információkkal és kedvezményekkel tudják Önöket ellátni.

Gasztronómia, kultúra

Szeretnénk megajándékozni Önöket gasztronómiai különlegességekkel, és egy igazán magas színvonalú táncelőadás élményével. Mesterszakácsok extra ételekkel, és az Experidance táncosai készülnek arra, hogy a szakmai okosságok, az üzleti előnyök mellett élmény legyen a rendezvény.

Ellátás és program: www.generaciokragondolva.hu/gasztronomia

Illetve: www.generaciokragondolva.hu/experi

A részvételi díj: 50.000,- Ft + ÁFA

A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, az étel, ital, a táncelőadás költségeit. Az étkezés és a táncelőadás költségét a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Volánpack Zrt. nem vállalja át.

Reméljük Önt is Résztvevőként köszönthetjük rendezvényünkön!

Várjuk visszajelzését a következő elérhetőségeken:
on-line a www.generaciokragondolva.hu/regisztracio honlapon:

vagy

Volánpack Zrt.,
Batóné dr. Kapcsos Judit

Cím: 1108 Budapest, Kozma u. 4.       
Mobil: +36-20-912-4849
Tel.: +36-1-431-6235
Fax: +36-1-431-6260
E-mail: marketing@volanpack.hu