|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A fakéreg alá petéző szúk főként az aszályban legyengült fákon terjednek megállíthatatlanul, bár idén már kisebb kárt okoztak, hiszen alig maradt fa,...
Elkötelezett az Agrárminisztérium az erdőrezervátum kutatási program támogatásában, amelyhez a szükséges összegeket a jövőben is biztosítani fogjuk –...
A klímaváltozás és a hozzá történő alkalmazkodás az erdőgazdálkodás elmúlt száz évének talán legnagyobb kihívása – jelentette ki az agrárminiszter az...
A hazai fogyasztói kosárban az uniós átlagnál nagyobb súlyt képviselnek az élelmiszerek, melyek folyamatos áremelkedése az inflációt is meglódíthatja...
Az Európai Bizottság (EB) Közös Kutató Központja által elvégzett tesztek előzetes eredményei alapján tényleg rosszabb minőségű élelmiszert kapnak azon...
A gyártói márkák és a diszkont üzletek voltak a legnépszerűbbek a kiskereskedelemben 2018-ban a Nielsen 90 élelmiszer- és 80 háztartási vegyiáru- és s...
Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre.
Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar állattenyésztési ágazat az új támogatásokkal.
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.
Mezőgazdasági gépbe szorult világháborús gránátot hatástalanítottak a tűzszerészek.
Megjelent az új, állati genetikai erőforrások megőrzésének támogatására irányuló pályázati felhívás.