MENÜ

K&H AgrárKlub a hódmezővásárhelyi kiállításon is!

2022.04.27.

A K&H Csoport Agrárüzletágának nevében örömmel hívjuk meg Önt az AgrárKlub előadás- és konzultáció sorozat következő eseményére.

 

Javában zajlik a vidékfejlesztési támogatási határozatok kézbesítése, kezdődnek a kivitelezési munkálatok. Az elmúlt két évben több százmilliárd forintnyi beruházási pályázati igényről született döntés és várhatóan az elkövetkező években is hasonló forrásbőségre lehet számítani.

Komoly fejtörést jelent azonban az építéssel járó beruházások tekintetében, hogy még mindig nincs vége az építőanyag drágulásának, sőt, az építkezések átlagos anyagköltsége január óta összességében mintegy 20 százalékkal drágult. Mindemellett a kivitelezői kapacitások is meglehetősen szűkössé váltak.

Dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára előadása során felvázolja a felmerült problémára válaszul született kormányzati döntéseket, valamint azt, hogy az eddigi pályázatokból pontosan mekkora arányt képviselnek az építészeti és technológiai fejlesztések. Ezt követően Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke építőipari aspektusból – tagvállalataik felmérésére támaszkodva – ismerteti az elkövetkező két év kilátásait árak és kapacitások szempontjából, valamint bemutatja a közbeszerzések ár és határidő kockázatainak kezelési lehetőségeit. 

Időpont: 2022. május 5. 13:00
Helyszín: Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71., Konferencia pavilon (az alábbi térképen "D")

 

aamn-2022-terkep

 

Előadók: 

Dr. Feldman Zsolt
Agrárminisztérium
mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár                                   

Koji László
Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége
elnök

Megtisztelő jelenlétére feltétlen számítunk!

Tresó István                                                          
Agrárüzletág vezető                                                   
K&H Csoport

 

kh-20220505-meghivo-lablec