MENÜ

Juttassa ki egy menetben a mikrogranulátumot és a talajfertőtlenítőt!

2015.03.02.

Az elmúlt években a magyar termelők a mikrogranulátum használata során nehéz helyzetbe kerültek. Dönteniük kellett, hogy a tavaszi kultúrák kezdeti fejlődését segítő, dinamikus kelést, gyökérképződést biztosító mikrogranulált startert juttatják ki, vagy a napjainkban egyes kultúrákban nélkülözhetetlen rovarölő talajfertőtlenítőszert.

Erre a problémára nyújt megoldást a Fertilia Kft. új szolgáltatásával! Kérésének megfelelő arányban összekeverik és homogenizálják saját gyártású UMG MICRO StarterMax 10-46 mikrostarter műtrágyájukat a piacon kapható engedélyezett talajfertőtlenítőkkel (pl. Force 1,5G), majd 20 kg-os kiszerelésben leszállítják az Ön telephelyére.

A szolgáltatás teljesen személyre szabott, a termelő így a leggazdaságosabban tudja elvégezni a két műveletet egy menetben!

A Fertilia szolgáltatásának igénybevételével lehetővé válik a starterhatás elérése és a talajlakó kártevőkkel szembeni védekezés egyidejűleg!

 umg

Önnek sem kell kompromisszumot kötnie! Döntsön a Fertilia által kínált szolgáltatás mellett, hogy ne kelljen választania a tápanyag utánpótlás és a talajfertőtlenítés között!

A Fertilia szaktanácsadói szívesen ellátják Önt további információval, szaktanácsadói információs vonalukon, a 06-30-566-5386-on, vagy a [email protected] email címen.