MENÜ

GPS fejlesztésben gondolkozik? Itt az alkalom, hogy meglépje!

2019.02.18.

Amennyiben elérhető áron szeretne csúcsminőségű, ISOBUS képes GPS eszközre beruházni, ez az Ön lehetősége! Az akció keretein belül bemutatkozik egy valódi újdonság is, melyet mintha csak a hazai gazdálkodók igényeire formáltak volna: nagypontosságú automata kormányzás, egyszerű kezelhetőség, ISOBUS kompatibilitás, azonnali segítség.

 

Rövid áttekintés egy innovatív márkáról:

Japán műszaki termékről lévén szó nem is csoda, hogy a TOPCON termékek eddig is a mezőgazdasági vezérlések csúcskategóriájába tartoztak. Számtalan olyan korszakalkotó megoldás bevezetése fűződik a TOPCON márkához amelynek létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta több nagy piaci szereplő is követi ezeket a megkezdett irányvonalakat. Elég, ha csak az AES-25 kormányautomatikával bevezetett, addig elektromos vezérléssel elképzelhetetlen szintre emelt kormányzási teljesítményt említjük, melyet többek közt a rendszerhez illeszthető kormányszögjeladónak köszönhette, ami korábban csak a hidraulikus kormányművek privilégiuma volt. Vagy éppen az a haladó és gyakorlatias felfogás, mely szerint az addig a fülkében, kábelek kíséretében elhelyezett modulokat (kormányvezérlő, GPS vevő) beleintegrálják a fülke tetején lévő GPS antennába szintén egy immáron több, mint egy évtizedes TOPCON elképzelés része. Azonban talán mind közül a legnagyobb erőssége, hogy nem elégedett meg a lakossági felhasználási körülményekre kifejlesztett, készen kapható megoldásokkal, hanem a nehezebb utat választva saját szoftveres környezetet fejlesztett, HORIZON szoftver néven. A szoftver kialakítása során figyelembe vették a mezőgazdasági felhasználás sajátosságait és egy maximális stabilitású, lefagyásmentes és elképesztően logikusan felépített szoftveres környezetet sikerült megalkotni, melyben józan paraszti ésszel is könnyen eligazodik az ember. A saját szoftveres környezet továbbá olyan funkciók megalkotását tette lehetővé, mint az XTEND, vagy éppen a valós idejű aktív távsegítség.

Az új, X23 nevű kijelzőjével összeállított kormányzási rendszer magában foglalja a TOPCON eszközök valamennyi erősségét: teljesen magyar nyelvű, logikusan felépített és elképesztően könnyen kezelhető HORIZON szoftver, AES-35 kompakt, halk, nyomatékos és nagypontosságú elektromos kormányzás egészen +/-2cm-es RTK pontosságig, kormányszögszenzor használat, piacvezető ISOBUS kompatibilitás és munkagépvezérlési lehetőségek, nem ISOBUS munkagépek vezérlésének lehetősége és egy valódi kuriózum: aktív távsegítség, melynek köszönhetően a szerviztechnikus azonnali segítséget tud nyújtani a felhasználónak, hasonlóan mint ha mellette ülne a gépben. A funkcióról gyakorlati alkalmazását az AGROmashEXPO-n élőben is bemutattuk, mely itt tekinthető meg.

A Topcon System 230 RTK automata kormányzási csomag 3.600.000 Ft+ÁFA bevezető áron elérhető.

Az új, X23 monitor természetesen sorvezetőként is rendelkezésre áll azon gazdálkodók számára, akik egyelőre nem terveznek komplett kormányzási rendszerbe befektetni. Sorvezetőként +/-15-20cm-es sorcsatlakozási pontossággal 650.000 Ft+ÁFA akciós áron kapható – a készlet erejéig - az új kijelző, mely sorvezetés mellett ISOBUS kezelőterminálnak is tökéletes!

x35 iso

Az újdonság mellett természetesen továbbra is kaphatóak a jól bevált X25 és X35 monitorral szerelt automata kormányzási rendszerek és átszerelő készletek is. Valamint szoftverfrissítési lehetőségeinket is érdemes figyelembe venni, hiszen számtalan hasznos új funkció érhető el velük az X25 és X35 monitorokon, mint például az automatikus táblavégi forduló, a határvonal kormányzás, vagy a művelőút kijelzés.

Az akció 2019. március 15-éig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Az akció részleteiről érdeklődjön az AgroPilot Kft elérhetőségein:

www.agropilot.hu
www.facebook.com/agropilotkft

[email protected]

Bíró János                          
70/8865204

Karpjuk György
70/8865200