MENÜ

Gabona- és takarmányvizsgálat mesterfokon

2016.05.23.

InfratecTM Nova gabona analizátor és NIRSTM DA1650 keverék- és silótakarmány analizátor.

A dán FOSS Analytical és annak kizárólagos magyar képviselete a Servitec Kft. immár 27 éve piacvezető a NIR műszerek kínálatában a gabona- és takarmányipar tekintetében.

SZAKÉRTELEM

A Servitec Kft. 1989. óta foglalkozik a gabona- és takarmányiparban vezető márka műszereivel. A vezetőség mezőgazdasági gyökerekkel, agráregyetemi végzettséggel és sokéves termelési gyakorlattal is rendelkezik. Nem pusztán profi gyorsvizsgáló eszközöket kínál a piacnak, hanem szorosan együttműködik partnereivel a jövedelmező hasznosítás és gyors megtérülés elérésében. Ez egy olyan hozzáadott érték, ami hasonló eszközöket értékesítő, nem szakmabeli kereskedő vállalkozásoktól el sem várható.

A FOSS különös figyelmet fordít a fejlesztésekre és a vásárlói igényekre, ami új applikációkban, a szoftveres és hardveres összeállításban, vállalatirányítási rendszerbe való könnyű integrálásban valósul meg. Ezen fejlesztések között kiemelkedő az új InfratecTM Nova gabona analizátor és a NIRSTM DA1650 keverék- és silótakarmány analizátor.

Az InfratecTM Nova gabona analizátor

Az Infratec™ Nova abban is különbözik a többi NIR műszertől, hogy a 27 éves gyártási rutin, a műszaki színvonal, a legújabb mikroelektronikai és optikai fejlesztések és az egyedülálló kalibrációs kemometria alkalmazása garantálja a megbízhatóságot. Az EN 15948 európai NIR gabonavizsgálati szabvány az InfratecTM robosztus búza és árpa kalibrációs adatbázisára épült, számos Európai Uniós tagországban a kereskedelmi minősítés alapja. A műszerrel 1 percen belüli analízissel, nagy biztonsággal megoldható a különböző minőségű gabona tételek elkülönített tárolása a nedvesség, fehérje, sikér pontos mérése és a reológiai jellemző (W) becslése alapján.

A NIRSTM DA1650 keverék- és silótakarmány analizátor

A NIRS DA 1650 elsősorban takarmánykeverő üzemek alapanyag és késztáp beltartalmi gyorsvizsgálatára fejlesztette ki a FOSS. Ezen kívül hozzáférhetőek azok a tömegtakarmány kalibrációk (pl.: kukorica szilázs, fű szenázs), amelyek segítségével 1-2 perces helyszíni vizsgálattal a szarvasmarha telepen a takarmány fejadagok optimálisan beállíthatóak.

TÁMOGATÁS

A Servitec Kft. több száz partnerét az InfratecTM műszerek betakarítás előtti felkészítésével, laborvizsgálatokon alapuló kalibráció frissítéssel és aratási felügyelettel támogatja a gabonaminősítés, az osztályozott betárolás sikeres megvalósításában.

A NIRSTM DA1650 takarmány analizátor esetében ugyanez a partnerekkel közösen megvalósuló keverék- és tömegtakarmány kalibrációk fejlesztésében és finomításában valósul meg.

PÁLYÁZATOK

A Széchenyi 2020 keretében megjelent pályázatok közül az alábbiak esetében célszerű pályázni a Servitec Kft. által forgalmazott NIR műszerekre:

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

További információért kérjen tőlünk ajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy keressen minket e-mailes, vagy telefonos elérhetőségeinken!

[email protected]
www.servitec.hu
+36 34 482 215
+36 30 959 2241