MENÜ

ERMO ekék a Pap-Agro Kft. kínálatában

2020.07.27.

Az 1976-ban alapított ERMO termékeit magas minőség, robusztusság, erős vázszerkezet, hosszú élettartam és jó ár-érték arány jellemzi. Az ekék területén az ERMO vezető szerepet tölt be Olaszországban. A Pap-Agro Kft. 2016-tól forgalmazza kizárólagos importőrként munkagépeiket.

Evolution függesztett ekék

Az olasz ERMO gyártócég új Evolution ekeszériája 3–7 fejes kivitelben, mechanikus vagy hidraulikus (Vari változatú) fogásszélesség-állítással érhető el. A nagy szilárdságú és kopásálló szerkezeti acélok használata a hagyományos ekéknél 20–30 százalékkal kisebb önsúlyt eredményez. A gerendely furatok nélkül készül, speciális 700 N/mmszakítószilárdságú acélból. Alul és felül egyaránt 10 mm-es lemezzel van borítva.

Minden eke  felszerelhető kiegészítő tartozékokkal, úgy mint támkerék variációk, különböző kormánylemez típusok, előhántó, beforgatólemez. Lehetőség van tarlónjáró kivitelben is rendelni a gépeket.

er.mo-evolution


SPEM és SPEV félig-függesztett ekék

A félig-függesztett ekék kevésbé terhelik a traktor függesztőszerkezetét, mint a függesztett típusok. Ez lehetővé teszi a jobb teljesítménykihasználást és az ekefejek számának növelését, miközben az eke átfordítása zökkenőmentes marad a dupla támkeréknek köszönhetően.

Az ekéken alapkivitelben mechanikus (SPEM változat), kérésre hidraulikus a munkaszélesség beállítása (SPEV verzió).

Az ekefejosztás 100/110/120 cm lehet, míg a gerendelymagasság 85/90 cm.

er.mo-spem-spev


FS mélyszántó ekék

A forgatásos talaj-előkészítés gyakori módja az őszi mélyszántás, hagyományos eszköze a mélyszántó eke. Az ERMO ennek a váltvaforgató változatait kínálja egy- és kétfejes kivitelben, amelyek szőlőbe vagy gyümölcsösbe, ültetvények és új telepítések esetében is ideálisak. Szántóföldi művelésben a nehéz, ülepedett talajokra ajánlottak. Az FS szériájú eszközök akár 80 cm munkamélységben is képesek dolgozni, így árokásásra is használhatók.

Az FS mélyszántó ekék minden igényt kielégítenek az alábbi három verzióban:

  • manuális átállítás barázdában járáshoz,
  • hidraulikus oldalra helyezés paralelogramma rendszeren (tarlón-és barázdában járó kivitel),
  • hidraulikus oldalra helyezés paralelogramma rendszeren és sínen.

er.mo-fs

elerhetosegi, kepviselok-pap-agro-20200724