MENÜ

Díjat kapott az OMÉK-on a Framest ConDisc

2013.09.19.

II. helyezést kapott a Framest ConDisc összecsukható tárcsás lazító az OMÉK-on! Az eszköz használatából adódó visszajelzések mellett a mezőgazdasági gépesítés kategóriában elért helyezés is jól példázza a FraConDisc sikerét.

Az idei évben, 2013. szeptember 18. és 22. között tartó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) több díjat is kiosztottak a szervezők a kiállítók, illetve a pályázó kistermelők, kis-, közép- és nagyvállalkozások között.

Az OMÉK Mezőgazdasági Gépesítési Díj II. helyezését érte el az AXIÁL Kft. forgalmazásában kapható Framest ConDisc összecsukható tárcsás lazító. Ez a kimagasló helyezés gyártónak és forgalmazónak egyaránt jelentőségteljes elismerés, azonban a kapott díj helyett beszéljenek inkább a tények!

 

FraConDisc 3 dij
 

A ConDisc a termelési költségek megtakarításának az eszköze. Kombinált munkaeszköz lévén időt, energiát és pénzt spórolhat meg használója a csökkentett menetszámú talajművelésnek köszönhetően.

 

 

 

A ConDisc tulajdonképpen a már jól bevált FraDisc 4000 X tárcsa kiegészítése lazítókésekkel. Ez az egyszerű és nagyszerű elgondolás lehetővé teszi a szántóföld mélyebb rétegeinek kondicionálását, lazítását, a felsőbb rétegek aprítását-keverését és végül a művelt réteg lezárását.

Elől-hátul 660 mm-es tárcsalapok találhatók 230-as osztással egy 45-ös körtengelyre fűzve, ezzel a megoldással a tárcsalapok a legszárazabb és legnehezebb talajállapotnál is kellően a talajba tudnak hatolni, viszont nem szaggatnak fel nagy hantokat. A V alakban elhelyezett késekre 100, 200 és 300 mm szélességű lúdtalpkapák szerelhetők fel, mint vágócsúcsok, ezzel lehetőséget teremtve az adott talajállapothoz történő legjobb kopócsúcs kiválasztására.

A díjazott FraConDisc hatékonyságáról további információkat az AXIÁL Kft. területileg illetékes gépértékesítő kollégáitól szerezhet az alábbi linken: http://www.axial.hu/teruleti-kepviselok