MENÜ

Átadtuk az 500.000-iket!

2015.09.10.

A reggeli órákban került sor az 500.000. Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógép átadására Baján, melyet a Zom Kft. vásárolt meg cégünktől. Az átadáson François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke is jelen volt.

manitou_03

Ma reggel negyed kilenckor bajai telephelyünkön adta át Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Sáfrány Márió Manitou termékmenedzser, Orosvári Gábor területi képviselő, valamint François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke az 500.000. Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógépet a közel 1200 hektáron gazdálkodó Zom Kft. képviselőinek.

A zombai Zom Kft. képviseletében Misóczki István tulajdonos és fia, Balázs volt jelen, akik egy oklevelet és egy lézerrel vágott és gravírozott, fából-fémből készült Manitou MLT 735-ös rakodót ábrázoló emlékplakettet vehettek át Harsányi Zsolttól és egy-egy Manitou makettet François-Frédéric Piffard-tól.

Cégünk 1998 óta forgalmazza a Manitou márkát, melyből a Manitou MLT 735 120 LSU a legnépszerűbb, ez a típus teszi ki a Magyarországon eladott rakodógépek felét. Nem túlzás azt állítani, hogy cégünk vezette be a mezőgazdaságba az ilyen fajta rakodógépeket, és ezek közül igen keresett a Manitou márka a magyar gazdák körében – mondta Sáfrány Márió, Manitou termékmenedzser.

Közkedveltségét támasztja alá a 2002-es esztendőtől megrendezésre kerülő és nagy érdeklődésre számottartó AXIÁL GÉPKEZELŐI OLIMPIA (szerk. korábbi neve Manitou Olimpia) is, ahol több száz Manitou és (szerk. a Manitou Grouphoz tartozó) Gehl gépkezelő méri össze tudását különböző ügyességi feladatokban.

Ezzel zárjuk sorainkat, az AXIÁL Kft. tulajdonosai és dolgozói nevében csak annyit kívánunk a Zom Kft-nek: Használják egészséggel!