MENÜ

ÁBER: a kis és közepes gazdaságok specialistája

2016.06.24.

Az ÁBER DELUX folyamatos terményszárító már hetedik éve az egyik legnépszerűbb szárító a kis- és közepes gazdaságok körében. Az ország egész területén több mint negyven darabot üzemeltünk be, de vannak már gépeink Romániában és Szlovákiában is. Népszerűségüket a rendkívül kedvező energia felhasználásnak és az egyszerűségnek köszönhetik.

Gázfelhasználása a 24 órát üzemelő nagy teljesítményű nagyüzemi toronyszárítókéval vetekszik, nemhiába a gödöllői Mezőgazdasági Gépesítési Intézet által is bemérten a legjobb kategóriába került. Mind emellett egyszerűen átlátható és kezelhető. További előnye hogy a legtöbb esetben lakóövezet közelében is üzemeltethető mert annyira csendes. A ventilátorok a szárító belsejében helyezkednek el, melyeket 30 cm-es terményréteg vesz körbe, és így a termény mint a legjobb hangszigetelő lehetővé teszi azt hogy egy működő szárító mellett egy méter távolságban beszélgetni lehet. És további jó hír hogy 2016-tól kezdve minden egyes ÁBER DELUX szárítóra 18 hónap garanciát adunk azaz két kukorica szárítási szezont is teljes garanciával végig lehet csinálni.

Az ÁBER Gabonatechnika Kft. komplett szárító-tároló-tisztító üzemeket épít már 15 éve, melyek az engedélyezési tervek elkészítésétől indulnak, egészen a beüzemelésig. Az ország egész területén jól ismerjük az eljárási módszereket, és az egyes helyi hivatalok sajátos igényeit, ezért érdemes velünk terveztetni. Amennyiben Önnek van már bevált tervezője, szívesen dolgozunk az ő keze alá is.

Az üzemek tervezése során mindig igyekszünk ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe venni mind emellett a sokéves tapasztalatunknak köszönhetően hasznos javaslatokat tudunk tenni az üzem teljesítményével, elrendezésével és hatékonyságával kapcsolatban.

Ha Önnek van már egy működő üzeme vagy részben működő üzeme és korszerűsíteni szeretné azt, akkor is szívesen állunk rendelkezésére. Az elmúlt években sok helyen cseréltünk már le Bábolna, Colmann vagy egyéb régi szárítót, ahol a gazda igénye szerint vagy megtartottuk a kiszolgáló gépeket (felvonók, rédlerek, magtisztítók) vagy újakat építettünk be helyükre.

Kis- és közepes gazdaságok számára további lehetőség lesz tároló építésére. Ebben cégünk elsősorban modern fémsilók létesítésében tud az Ön rendelkezésére állni. Ebben az évben megépítettük az ország legnagyobb fémsilóját egy bioetanol üzemben, és hozzátéve a rengeteg kis- közepes méretű silót az elmúlt 15 évben, bátran állíthatjuk hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk silók tervezésében és kivitelezésében is. Ha Önnek nem fémsilóra hanem magtárra van szüksége, akkor tapasztalt partnercégeinkkel együtt tervezzük meg az Ön tároló- szárító üzemét.

Látogassa meg weboldalunkat, hívjon minket és kérjen ajánlatot!

www.aber.hu

Tisztelettel,
Gelencsér Péter
ügyvezető